Maraton GNH
Same dobre vibracije
Maraton GNH
8. 4. 2020 ob 8:49

Fast Bumps - motokros tudi za nežnejši spol

Fast Bumps bi te rad povabil, da se pridružiš in za trenutek ali dva uživaš v adrenalinskih doživetjih.

Fast Bumps je ekipa, ki omogoča prvo motokrosistično izkušnjo ali pa njeno nadgradnjo. Mladim nadobudnim motokrosistom omogočajo treniranje in tekmovanje v junior tekmovalni ekipi. Svojimi aktivnostmi želijo vzpostaviti boljše medgeneracijsko sodelovanje in razbiti tabu, da je motokros le za moško populacijo, zato močno spodbujajo tudi ženski del populacije, da se pridruži.

Kaj sploh počnejo?
Fast Bumps deluje pod vodstvom nekdajnega profesionalnega motokrosista evropske ravni, Aljoše Jelovška. Aljoša danes deli svoje znanje in izkušnje najmlajšim v junior tekmovalni ekipi in vsem ostalim (tudi starejšim) v motokros šoli.
V motokros šolo se lahko pridruži vsak, ki bi se želel naučiti vožnje z motorjem, svojo tehniko vožnje še dodatno nadgraditi ali pa uro, dve odklopiti glavo od skrbi in se sprostiti. Uredili so tudi svoj rent center, kjer omogočajo izposojo motorja in zaščitne opreme za voznika.
V sklopu motokros šole organizirajo tudi zimske in poletne delavnice, kjer izvedejo motokros šolo v malem. Skupaj z udeleženci delavnice vikend preživijo na progi ter pod vodstvom trenerja Aljoše Jelovška izpopolnjujejo tehniko vožnje in ostale elemente.

Za vse adrenalinske skupine so pripravili motokrosistični team buliding, tako skupaj s sodelavci in sodelavkami doživite edinstveno motokrosistično izkušnjo, pod vodstvom trenerja.

Pridruži se Motokros društvu Fast Bumps in postani del v motokros sveta, obišči: www.fastbumps.si